Five Ladies of Jazz   |    One Vocal Group

SaYezz

'Five Ladies of Jazz' die elk hun sporen in de muziek hebben verdiend. Met afzonderlijke ervaring in verschillende zangproducties hebben zij de handen én stemmen ineengeslagen en vormen ze samen de jazzy vocal group SaYezz. 

De vocal jazz klanken van SaYezz lenen zich in het bijzonder voor kleinschalige evenementen of tuinfeesten. Voor recepties en (jazz) festivals, maar ook als muzikaal intermezzo tijdens conferenties, lezingen of seminars.

Optredens

* In 2019 staan er in deze decembermaand nog verschillende optredens geboekt. Bij een aantal daarvan brengen we naast onze gebruikelijke nummers  ook ons jazzy kerstrepertoire ten gehore. Zo kunt u ons op 1 december nog zien en horen bij Good Mood aan de Piushaven in Tilburg, op 14 december in het centrum van Goirle tijdens Moonlight Shopping en op 21 december in Boxtel. Ook maken we deel uit van 'Het grote Kerstbal'  dat op 22 december in theater Tilliander in Oisterwijk plaatsvindt. Daarnaast zijn er verschillende optredens geboekt voor een besloten publiek. 


Gemist in 2019

Eerder dit jaar zongen we onder meer bij Tilburg 75 jaar bevrijd, bij woonzorgcentrum Zonnehof in Tilburg en waren we te horen bij het benefietconcert voor het Stichting Ushersyndroom. Ook stonden we weer op festival Lentement in Goirle en zongen we op het zonnige terras van Mie Pieters in Heukelom.


Repertoire  

Het repertoire SaYezz typeert zich het beste als 'Close Harmony met een jazzy sound'. Pure vocal jazz wordt afgewisseld met een enkel popnummer. Maar ook daarover giet SaYezz een jazzy sausje. 

Optredens worden uitgevoerd in een akoestische setting of versterkt als de zaal daar om vraagt. 

Afhankelijk van uw wensen wordt SaYezz op piano live begeleid door Dave Hanhart of wordt er met een orkestband gezongen.


Een greep uit ons repertoire: (studio-opnames)

Hotta Cholcolatta
02 Hotta Chocolatta - demo fragment.mp3 (1.24MB)
Hotta Cholcolatta
02 Hotta Chocolatta - demo fragment.mp3 (1.24MB)
All of me
04 All of me - demo fragment.mp3 (1017.04KB)
All of me
04 All of me - demo fragment.mp3 (1017.04KB)

 

Son of a Preacherman
06 Son of a preacherman - demo fragment.mp3 (1.15MB)
Son of a Preacherman
06 Son of a preacherman - demo fragment.mp3 (1.15MB)


In december wordt dit repertoire steeds aangevuld met een aantal jazzy kerstnummers.

 

Boekingen en Kosten

Wilt u ons inhuren voor een muzikale aankleding van uw feest, receptie, opening of evenement, neem dan vrijblijven contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. 

Onversterkt start ons tarief bij     € 150,-. We zingen dan 3 of 4 sets in 2 uur, met een orkestband. 

Afhankelijk van de ruimte en entourage kan het nodig zijn een geluidsinstallatie te gebruiken. In dat geval is het starttarief € 250,- 

Wilt u ons inhuren met een live pianist dan rekenen wij € 350,-. 

Over de verdere invulling van ons optreden tijdens uw evenement maken wij vanzelfsprekend passende afspraken met u.